POGLEDAJTE KAKO SU CECA I SAŠA POPOVIĆ IZGLEDALI NA MATURI: Ove slike su krili! IMAMO HIT GODINE (FOTO)

0

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović , proslavila je svoju veliku maturu 1991 godine , a tada je već bila velika zvijezda tadašnje Jugoslavije. Cecu svi znaju po nadimku, međutim ona se tada prezivala Veličković , 1991 godine napunila je 18 godina.

Naime , već tada se mogla da pohvali nekolicinom ozbiljnih hitova i već zavidnom karijerom. Za svoju proslavu velike mature , Ceca je odabrala ciklama haljinu , u kojoj je djelovala veoma seksipilno , i koja je isticala sve njene obline.

Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu , naše javne ličnosti kao maturante teško bismo prepoznali. Neki od njih se i stide da podijele fotografije s maturske večeri. Oni sa jakim emocijama prisjećaju se tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

 

 U nastavku pogledajte kako je i pjevač Željko Samardžić izgledao na svojoj maturi davne 1974.godine. Željko je istakao da se rado sjeća svoje maturske večeri , jer mu je bilo divno i mnogo lijepih uspomena ga veže za taj period.