POGLEDAJTE KAKO JE PORASLA KEBINA VANBRAČNA KĆERKA!- ON NEĆE DA JE PRIZNA NI DA ČUJE ZA NJU- Zaista je prelijepa- Njena majka je ŽENA koju SVI ZNATE! (FOTO)

0

Da Miroslav Ilić nije jedini narodni pjevač sa skandalom koji uključuje vanbračno dijete, dokazuje i primjer njegovog kolege Dragana Kojića Kebe, koji je još prije 20 godina prošao kroz slične probleme. Tada je žena koja se zove Jelena Jevremović tvrdila kako je njena kćerka Ina, vanbračna Kebina kćerka, a poznati pjevač je to uporno demantovao, te je čak nekoliko godina proveo i na sudu u pokušaju da dokaže suprotno od Jeleninih riječi. Bilo je na kraju potrebno da cijeli taj slučaj dođe i do Strazbura, da bi na kraju pjevač priznao kako Ina ipak jeste njegova kćerka. Nažalost, čak i nakon potvrde očinstva, Keba nikada nije pokazao interesovanje za svoju kćerku, nije želio da se sa njom zbliži niti da je bolje upozna:

” Ina ni danas nema kontakt sa ocem” – izjavila je nedavno Ljiljana Jevremović i dodala je kako Kebina vanbračna kćerka od njega prima i pomoć koja je zakonski propisana: ” On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, uvijek istog datuma u mjesecu. Ni dan ranije, ni dan kasnije. Ni dinar manje, ni dinar više. To je iznos koji je sud odredio. Do njene sedme godine bila je jedna cifra, druga do srednje škole, a treća sada, budući da studira” – objasnila je Jelena.

Poznati pjevač je ostao dosljedan sa svojim stavom u vezi cijele ove situacije, a to je da o ovome slučaju ne želi da govori javno, pa tako ne komentariše ni Jelenine prozivke kako je on loš i zao čovjek, a izjave za medije ne daje ni Kebina kćerka Ina, koja je danas student psihologije. Od majke, koja je poznati tekstopisac, naslijedila je dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”.