POGLED NA MORE, LUKSUZNI DNEVNI BORAVAK: Zavirite u dom Emine Jahović, ovaj DETALJ oduzima dah! (FOTO)

0

Pjevačica Emina Jahović , je jedna od najpoznatijih pjevačica na našem estradnom nebu. Ona je poznata po tome što mnogo vodi računa o zdravlju i fizičkom izgledu. Nedavno je izjavila kako joj mnogi zamjeraju što je previše mršava , ali da ona voli tako i prija joj njezina kilaža.

Naravno da pjevačica ovaj izgled nebi mogla da postigne , da ne vodi računa o svojoj ishrani , ali i redovnom treniranju. Nedavno je Emina objavila fotografiju iz svog stana u Istambulu , na kojoj leži na prostirci isteže se. Pjevačica je istakla da zbog trenutne epidemiološke situacije ne ide u teretanu , ali zato ona trenira kod kuće , i tako poslala poruku da alternativa uvijek postoji , i da situacija nije opravdanje za izostanak fizičke aktivnosti.

Na fotografiji se vidi i prelijep pogled na grad , koji pjevačica ima u svojoj dnevnoj sobi. Podsjećanja radi , poznato je da je pjevačica  nakon razvoda od svog bivšeg supruga Mustafe Sandala , svoju ljubavnu vezu započela sa jednim poznatim turskim biznismenom ,Sadetinom Saranom ,  ali je i njihova veza kratko trajala.