Šejli Zonić, pobjednici “Zvezda Granda” za sezonu 2023/24, danas je Aleksandra Đokić, direktorica marketinga “Auto Čačka”, uručila ključeve automobila Škoda Kamik. U popularnom šoping centru Aleksandra je Šejli uručila ključeve, dok je njen suprug Armin za Grand izrazio radost zbog toga što je njegova supruga dobila prvi automobil.

Šejla je u intervjuu za Grand izrazila svoje uzbuđenje i podijelila da sada posjeduje svoj prvi automobil, dajući i uvid u svoje ponašanje na cesti.

Kao pobjednik “Zvezda Granda” želim da istaknem da sam savjestan vozač koji ostaje oprezan u svim situacijama u saobraćaju. Moj najveći prioritet je osigurati sigurnost sebe, svog supruga i svih putnika koje mogu imati. Ovaj će automobil biti dobro održavan i njegovan dok nam služi na našim putovanjima.

Šejla je uz osmijeh izrazila zadovoljstvo izvrsnošću automobila i prostranošću. Bez obzira ide li na turneju ili jednostavno putuje sa svojim suprugom i svim zaslužnim suputnicima, ima dovoljno mjesta da se smjesti sve, od mikrofona i stalka do velikih kofera koji pripadaju i njoj i njezinu suprugu.

Šejla, natjecateljica popularnog showa, našla se u timu Cece Ražnatović, koja je od samog početka imala nepokolebljivu podršku. Publiku je osvojila ne samo svojim nevjerojatnim pjevanjem već i svojom zadivljujućom životnom pričom koju je Grand prvi dokumentirao.

Šejla Zonić, danas 30-godišnjakinja, rođena je u Njemačkoj tokom rata, jer su njeni roditelji potražili utočište. Nakon četiri godine, ona se sa svojom obitelji vratila u Bosnu, točnije u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta, gdje je provela svoje formativne godine.

Od trenutka kad je naučila govoriti, darovita pjevačica, tvrdi, započela je svoj pjevački put, a sa nepunih šest godina imala je prvi susret s klavirom, gdje je vješto odsvirala melodiju iz renomirane serije.

Shvativši da njezin talent ostaje neiskorišten, pjevačica se našla usred krize identiteta. Upravo su na nagovor supruga odlučili da je promovišu na društvenim mrežama, što je na kraju dovelo do njegovog uticaja da je nagovori da se prijavi za “Zvezde Granda”.

– Mnogi ljudi Armina pogrešno doživljavaju isključivo kao mog supruga. No, svoju prisutnost na ovom natjecanju u potpunosti dugujem njemu. Doživio sam nesigurnost kada sam razmišljala da li da sudjelujem ili ne, preispitujući vlastite sposobnosti i prikladnost za ovo područje. Muzika je moj život, ali bez njegove nepokolebljive podrške ne bih zakoračila u središte pozornosti.

-On marljivo upravlja svim mojim platformama društvenih medija i glavni je um iza svake objave. Nije me pritiskao da se prijavim; umjesto toga, jednostavno je predstavio prednosti i nedostatke, dopuštajući mi da ih pažljivo procijenim. Ovo otkriće podijelili su tijekom intervjua za Grand.

Šejla je uz osmijeh odgovorila planovima za budućnost nakon pobjedničkog trenutka.

– Kretanje unatrag nije opcija; moramo odlučno ići naprijed (smijeh). Moj fokus ostaje na stvaranju i produkciji moje glazbe i videa, dok nastojim uspostaviti uspješnu karijeru. Ovo je iskustvo nedvojbeno poslužilo kao ključna prekretnica, tjerajući me prema još većoj avanturi.

Prije finala, Šejla Zonić je za Grand izrazila želju da pobijedi svojim zaslugama, a ne izmanipuliranim glasanjem, ističući da želi da pobijedi samo ako je region smatra zaslužnom.

Preporučujemo