Pobednica među kovid – idiotima: PLJUNULA prodavca, pretila mu SMRĆU, šutirala sve oko sebe (VIDEO)

0

Često se u našim životima dese situacije kada nam pukne film zbog neke sitnice pa se onda desi da se bukne i viče i psuje i mlatara rukama a sve kako bi se izbacio bijes iz sebe.

Lijepo je kada se čovjek može kontrolisati ali je, na žalost,u ljudskoj prirodi da mijenjaju osjećanja i različito upravljaju istim.

A kada se to desi u javnosti e onda je to druga priča, jer kako su ove društvene mreže aktuelne, budite sigurni da će snimak vrlo brzo završiti na internetu htjeli vi to ili ne.
Tako smo imali priliku vidjeti različite snimke iz prodavnica ili robnih kuća gdje ljudi jednostavno neku specifičnu situaciju odmah snimaju ili slikaju mobitelom i postavljaju. Tako je bilo i u ovoj robnoj kući u Londonu gdje je jedna žena imala pravi napad bijesa i nije birala riječi a “ažurni “posmatrači su sve snimili.

Naime, žena je došla do kase sa svojim kupljenim proizvodima, nakon provlačenja proizvoda prodavac je rekao sumu za plaćanje i žena je dala karticu. Međutim, kartica nije prolazila ,aparat je odbijao stalno ponuđenu karticu i kada joj je kasir rekao da ne ide i da ne može ponijeti proizvode koje je imala namjeru sa sobom, žena je izgubila kontrolu ipočela da divlja na kasi.

Ona je počela da viče, da bi na kraju pljunula prodavca:

“Imam dovoljno novca na računu je…i idiote! Ko si ti? Mrtav si, zbog ovoga ćeš umrijeti”, vikala je na sav glas a kao da to nije bilo dovoljno još je i pljuvala po njemu. Radnik je naravno pozvao obezbijeđenje a ona je hodajući ka izlazu šutala proizvode oko sebe

Je….a drvce, sve ovo je je….o sranje, je…te se svi!”, divljala je u bijesu .

A u svemu tome, gospođa nije imala obaveznu masku na licu, još je i pljuvala oko sebe,pa su i neki komentari uz postavljene videe:

“Gospođa se sjeti da obuje nove crne čizme i kaput, ali je zaboravila da stavi obaveznu masku na lice”, ovo je najčešći komentara svih onih koji su pogledali snimak na britanskim portalima.