Ples bebe dječaka nakon što je preživio tešku operaciju osvojio čitav svijet: Ovo je pravi ples pobjednika (VIDEO/FOTO)

0

Pojavom društvenih mreža svi smo mi u mogućnosti da na veoma lak način dođemo u kontakt i možemo da pogledamo na milione i na milijarde video zapisa u kojima su sasvim obični ljudi, širom naše planete, zabilježili neke, po njima veoma zanimljive trenutke iz svoga života za koje su smatrali da bi mogli biti zanimljivi i nekim drugim ljudima. naravno ad većina tih snimaka nema baš nikakvu vrijednost, ali veliki broj takvih snimaka su na neki način postali viralni i zbog svoje sadržine veoma zanimljivi mnogima, pa su mnogi od njih dosegli i milionske brojeve pregleda.

Čini se da su ipak najzanimljiviji video snimci na kojima se nalaze djeca u raznim situacijama, jer su djeca najiskrenija u svome ponašanju i u njihovim postupcima i pričama nema glume, i zbog toga svako voli i da pogleda snimke u kojima su djeca glavni likovi. Tako je i ova beba Miki postala prava internet senzacija sa svojim Git Up plesom, a ono što je zanimljivo da je snimka napravljena samo nekoliko mjeseci nakon što je ova beba imala tešku operaciju srca.

Snimak je napravila dječakova tetka Jolene Taylor, koje je uz snimku podijelila i informaciju da je mali dječak naučio da hoda samo dan prije nego li je nastala ova snimka, i da je ovo po prvi puta da je pokazao ove svoje fantastične plesne pokrete, pa je upravo zbog toga i postao prava senzacija. Ipak, po njegovoj radosti dok pleše niko ne bi rekao da je samo nekoliko mjeseci ranije ovaj dječak imao veoma tešku operaciju srca, a njegova porodica kaže da je Miki pravi mali heroj i da je sve oko operacije veoma dobro podnio, te da sada može i da se raduje, ali i da pleše.