Plastični hirurzi imali pune ruke posla: Evo kako su TV zvezde izgledal pre i posle silnih operacija – OVO JE DUŠICA, A SAMO ČEKAJTE DA VIDITE VODITELJICU BROJ 4…(FOTO)

0

Kada spomenemo plastične hirurge, moramo da kažemo da su zasigurno imali pune ruke posla kad vidimo od kakvih “dama” su napravili svetska lica koja su mnogo tražena i poznata. Nije nikako strano da se slike voditeljica, pevačice, glumica, manekenki objavljuju u smislu poređenja njihovog izgleda od pre i sada, a kako ćete imati prilike, danas se fokus stavlja na poznate voditeljice.

Tako se ovde nalazi jedna od najpoznatijih i najkomentarisanijih voditeljica Jovana Jeremić, koja nekako oko sebe uvek ume da digne veliku prašinu i da skrene veliku pažnju na sebe. Ona kao i neke njene koleginice nije izgledala ovako na samom početku svoje karijere, a sve je to prikazano i sročeno u jednom video snimku kojeg možete da pogledate ispod ovog teksta. Dosta je ljudi pisalo kako niko na svetu nije toliko ružan, nego samo nije dovoljno posetio plastičnog hirurga i nije uradio dovoljno korekcija na svom licu. Kako možemo da vidimo korekcije se dešavaju tokom cele jedne godine. Koje je vaše mišljenje ?