PLAKAO KAO KIŠA! Žika Jakšić veoma zabrinut za stanje… MORAO JE DA PRIPREMI SVOJU PORODICU: Tu je i TESTAMENT- Desilo se OVO (FOTO)

0

Poznati voditelj Žika Jakšić koji se po drugi put razveo, trenutno živi sam. On je bio u braku sa Dajanom Paunović, ali njegovo vreme samoće je prošlo jer su mu se doselili sin i supruga na Bežanijsku kosu.

 

Žika je odlučio da napiše testament i obezbedi svoje sinove, da bi bio potpuno siguran, da će ono što je stekao otići u prave ruke: “Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbijedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mjesta za sve, a on maltene nikad i nije tu. I, njemu je lakše da bude sa svojom djecom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova djeca ne daj bože ne bi svađala i sve je podijelio na ravne časti.”-rekao je izvor blizak Žiki.

 

Izvor je također naveo da je žika jako emotivan čovek i da vrlo često zaplače, kada je reč o njegovim sinovima. On je odlučio da se pobrine o svojim sinovima, te je izjavio: “Taj stan u Aleksandrovcu nam je poklonila njena majka. Tada sam se zarekao, ako ikada zaradim pare, kupiti ću stan za svog prvijenca. I, hvala Bogu, 2009. godine je tako i bilo. Andriji sam uzeo stan u Beogradu, a ja sam u to vreme i dalje živio kao podstanar. Onda sam obećao sebi da ću zbrinuti i mlađeg sina Dušana, i to sam uspeo dok sam bio podstanar”.