Pjevačica Milica Todorović u velikoj ljubavi sa jednim od najpoznatijih glumaca Srbije: Još uvijek kriju svoju ljubav jer su u strahu od pritiska javnosti, ali jedna fotografija je odala sve (FOTO)

0

Već se neko vrijeme po medijima piše kako je popularna pjevačica Milica Todorović već neko vrijeme, otprilike tri mjeseca u ljubavnoj vezi sa jednim poznatim muškarcem iz Srbije, ali se nikako nije moglo saznati o kojem je muškarcu riječ, da bi ovih dana se pojavila informacija da se radi o poznatom glumcu Petru Strugaru, poznatom po svojim ulogama u filmovima ”Montevideo, Bog te video” i ”Mali Budo”

Sada njih dvoje više i ne kriju da se druže, ali se i dalje pretpostavlja da žele da svoju  ljubavnu vezu još uvijek drže u tajnosti. Njih dvoje je navodno upoznao njihov zajednički prijatelj, pa su se jedno vrijeme družili, da bi sa vremenom njihov odnos postao mnogo intimniji, a izvor blizak paru je ljudima iz medija otkrio i ove stvari:

“Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem bila u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpjeti veliki pritisak, ako izađe u javnost”, da bi izvor blizak pjevačici i glumcu otkrio još i ove pikanterije: “Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.”

Kako izvor navodi Petar i Milica su već tri mjeseca u ljubavnoj vezi, ali razmišljaju sve više da objelodane svoju ljubav, mada to još nisu napravili, a nisu se još ni oglašavali povodom raznih natpisa o njima dvoma.

P