Pismo naše djevojke koja živi u Austriji napravilo HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA- EVO ZAŠTO SE NIKADA NEĆU UDATI ZA SRBINA (FOTO)

0

Ova djevojka iz Srbije koja trenutno živi u Gracu u Austriji je bila svjesna da će dobiti mnoge negativne komentare na svoju ispovijest koju je objavila na društvenim mrežama, ali je bez obzira na sve rekla šta misli o muškarcima u Srbiji, odnosno objasnila je zbog čega ne bi ušla u brak sa takvim ljudima.

Cijela ispovijest je izazvala veliku raspravu, a mnoge žene su je podržale u njenom razmišljanju, ali muškarci su je uglavnom negativno komentarisali. Ovako njeno pismo izgleda u cijelosti:

“Ja znam da će me posle ovog teksta mnogi razapeti, boli istina. Muškarci su me opsjedali cijeli moj život, ja se ne zavaravam na to da sam ljepotica, nego na to što sam išla u tehničku školu gdje su bile samo tri djevojke na cijelom spratu, a dobro znamo šta to onda znači za muškarce. Svetica nisam bila, ovaj tekst koji pišem nije iz mržnje prema muškarcima, ovaj je tekst moje lično iskustvo. Svaki dan sam se mučila i mučila sve u svemu, ali je vrijedilo. U IT sektoru radim, nezamislivu platu imam za srpske standarde, radim privatno preko vikenda, ja sam sama garsonjeru otplatila, digla kredit za jedan pristojan stan koji ću izdavati da bi se rata mogla sama pokrivati. Sve ostalo ulažem u poljoprivredu svojih roditelja, a oni izdržavaju ostatak porodice. Meni niko ništa nije dao.”

Dalje je u svojoj priči napisala i ovo: ”Ovo je razlog zašto pišem ovoliki uvod, zato što su neku djevojku ispljuvali jer neće da se uda za Srbina. Nikad ne reci nikad, ali evo da i ja kažem, malo je vjerojatno da ću se udati za nekoga ko je odavde ako je ostao u Srbiji. Sve ću vam objasniti detaljno u nastavku.”