Pinkova zvijezda doživjela pravi pakao: Ovo je bio najteži perod života za nju, pun bola i injekcija- A samo je htjela da bude kao Ceca (FOTO)

0

Mnogi mladi ljudi na ovim našim balkanskim prostorima koji imaju barem malo talenta kada je pjevanje u pitanju, pokušavaju da na razne načine naprave svoje karijere u tome poslu, a mnogi od njih pokušavaju da preko emisija tipa Pinkove zvezde i Zvezde Granda nađu svoje mjesto na estradi i da postanu veliki kao i njihovi idoli.

Tako je mlada pjevačica i Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev otvorila svoju dušu te je otkrila da je njena velika želja da ima barem približnu karijeru kao njena najdraža pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Mlada pjevačica je također otkrila i nek stvari o svome najtežem periodu u životu, zatim o svojoj karijeri, Beogradu, pa je otkrila i šta nikada i nikome ne prašta i kako joj je veoma teško palo kada se razboljela:

” Kada sam prošle godine imala gnojnu anginu, zbog koje sam otkazala pet nastupa. Nisam mogla noćima da spavam koliko mi je loše bilo. Provela sam dvije nedjelje na infuziji i primajući injekcije”, a zatim je otkrila šta radi veoma često čim ustane, pa tako priznaje da zna veoma često da zaplače kada se prisjeti nekih uspomena koje su vezane za njenu porodicu te za njenog pokojnog oca. Priznala je i da ne plače često, ali da zna da pusti pokoju suzu kada čuje neku pjesmu koju je njen otac volio

Dodala je i da treba mnogo voljeti posao koji ona radi da bi se u njemu godinama opstalo, te da joj je velika želja da se karijerom barem približi velikoj Ceci Ražnatović, jer je ona po njoj jedna i neponovljiva i još je i rekla kako se neće smiriti dok ne bude kao Ceca.