Pilo se i jelo DO RANE ZORE u kući Mitrovića: Dobili su malu unuku, ali su je imenom POKOPALI U ZEMLJU: Crna sudbina jadnog djeteta, KAKVO JE OVO IME? – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Pilo se i jelo DO RANE ZORE u kući Mitrovića: Dobili su malu unuku, ali su je imenom POKOPALI U ZEMLJU: Crna sudbina jadnog djeteta, KAKVO JE OVO IME?

Željko Mitrović je zajedno sa svojom suprugom jedna od najintrigantnijih ličnosti u Srbiji. Non stop se provlači kroz medije zbog svojih kontroverznih izjava i ideja,  koja malo po malo pretvara u realnost. Krenuo je sa lijekom za korona virus, te je bio ismijavan od strane široke javnosti kako u Srbiji, tako i u čitavoj regiji. Nakon toga je došao sa idejom da će napraviti jedan leteći automobil, tako da su ga ovaj put posebno ismijavali.

Vjerujemo kako on može sebi da dozvoli ovakve istupe jer je Željko vlasnik televizije Pink kao i cijelih projekata rijaliti programa čiju je licencu otkupio, ali je isto tako u njih ubacio i neke svoje fix ideje. Finalni produkt je takav da ga gleda gotovo čitav region i samim tim se njegovo bogatstvo može mjeriti u milionima eura. Sada napokon lijepe vijesti o njemu, a to je da je prije nekoliko dana postao ponosni djed. On je zajedno sa svojom ženom ovu predivnu vijest objavio na društvenim mrežama, kao i voditeljica televizije Pink Dušica Jakovljević.

Njih dvoje su također učestvovali u kreiranju imena ua njihovu malu unučicu, a djevojčica je na kraju dobila ime Emili. Sada se svi pitaju zašto su izabrali baš to ime? Njihov sin Aleksandar je po prvi puta postao otac i odmah je ovu lijepu vijest prenio svom ocu, koji je svo vrijeme bio u braogradskoj bolnici dok se njegova snaha nije porodila. Vjerujemop kako će biti dobar djed, da će joj prenijeti svu svoju ljubav.

Oglasi – Advertisement