PEVAČICA KONAČNO POKAZALA SVOJ STAN OD 320.000 EVRA: Sve je u braon i bež boji, Milica je mislila na svaki detalj! OVAKO NEŠTO SIGURNO NISTE IMALI PRILIKU DA VIDITE! (FOTO)

0

Kako smo saznali ove godine je popularna pevačica Milica Pavlović u najluksuznijem delu Beograda kupila stan od 90 kvadrata koji je kako smo naveli u samom naslovu ovog članka platila 320 hiljada evra, ali je onda potrošila još novca na neke sitne detalje, jer je morala da iznajmi arhitektu da joj stan može urediti po svetskim standardima do zadnjeg detalja.

Također, ona je rekla kako neće odmah praviti dobrodošlicu medija u svoj stan i kako za medije neće slikati stan. Potrudit će se da ga niko ne vidi, jer je to njeno mirno mesto i nije ga kupila da bi ga sredila za druge, ali se malo zeznula, jer su se sada pojavile slike koje je napravio njen prijatelj. Slike su nastale u njenom stanu gde su svi modli da vide kako prevladavaju bež i sivi tonovi, koji su blagi.

U nastavku imate priliku da vidite kako izgleda njena kuhinja, a verujemo da je dosta truda i novca uložena, jer sevidi da je vodila računa o svakom detalju. Sada očekujemo komentare da vidimo šta će imati reći na to što su slike ugledale svetlo dana.