Pet dana prije vjenčanja moja me je vjerenica prevarila sa rođenim bratom: Nisam to nikako očekivao, pa sam na kraju ipak odlučio da na vjenčanju napravim ovo(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Pet dana prije vjenčanja moja me je vjerenica prevarila sa rođenim bratom: Nisam to nikako očekivao, pa sam na kraju ipak odlučio da na vjenčanju napravim ovo(FOTO)

Mnogi ljudi na svijetu jedva čekaju svoja vjenčanja i planiranja oko toga događaja imaju godinama, jer svako želi da njihovo vjenčanje prođe u najboljem mogućem redu, ali nekada se baš ne može sve planirati, i nekada se neke velike stvari dese prije samoga vjenčanja što na kraju i ne dovede do istog , a takva je nekakva i ova priča muškarca koji je doživio nešto prije samoga vjenčanja što mu je okrenulo život naopačke, pa je želio sve to da podijeli i sa drugim ljudima na društvenim mrežama:

”Samo 5 dana prije moja svadbe, sopstvena djevojka me je prevarila sa rođenim bratom. Svi iz okoline su mi govorili kako je sa mnom iz koristi i da me samo pravi budalom. Nisam htio nikoga slušati jer mi je bila sve na svijetu. Zbog nje sam čak prestao da pušim, krenuo sam u teretanu, pa sam tako sletio sa 128 na 91 kilu. Bukvalno sam zbog nje bio spreman i da umrem. Zabavljali smo se 4 godine, bili vjerni jedno drugom i trebalo je da se vjenčamo. Na vjenčanju je trebalo biti preko 300 zvanica, koje su već potvrdile svoj dolazak, a onda sam 5 dana prije vjenčanja djevojku uhvatio sa mojim rođenim bratom”

Dalje u svojoj ispovijesti ovaj muškarac kaže sljedeće:

”Čitav svijet mi se tada srušio kao kula od karata. Tačno sam mislio da ću umrijeti od tuge, jednostavno nisam znao šta da radim. Onda mi je pokušala objasniti da je sve bilo slučajno radi alkohola. počela je da plače i govorila je da me nikada ne bi prevarila ni sa jednim čovjekom. Tada mi je obećala da se više nikada neće dovesti u iskušenje da nešto takvo ponovi. Više nisam imao vremena za razmišljanje. Vjenčanje je trebalo biti održano za nekoliko dana, i tada sam bez prevelikog razmišljanja odlučio da ćemo se ipak vjenčati.”

Ali ova bjegova odluka ga je napravila drugačijim čovjekom, i on baš i ne voli šta je postao, pa dalje u nastavku ispovijesti kaže:

”Povjerovao sam joj ponovo, povjerovao i njenim obećanjima da za tu njihovu ludost niko nikada neće saznati. Svadba je bila organizovana, ona već trudna, u trećem mjesecu, jednostavno nisam imao izbora. Svakako bi je oženio i da je nisam vidio tu noć sa bratom. Istina je da sam od tad mnogo više sumnjičav i da pratim svaki njen korak. U braku smo već dvije godine, i nikada mi nije dala povoda da pomislim da će me prevariti.”

Oglasi – Advertisement