Pas je počeo da se veoma čudno ponaša pored njihove bebe: Roditelji su ubrzo saznali da nešto stvarno nije u redu- Nisu očekivali ovaj užas (VIDEO/FOTO)

0

Odavno se zna da je pas najbolji čovjekov prijatelj i da su psi nekako najviše vezani za djecu i da su spremni na sve da bi zaštitili svoje male prijatelje, a u to se uvjerio i ovaj mladi bračni par Bendžamin i Houp koji je primjetio da se njihov pas veoma čudno ponaša, te su shvatili da nešto nije u redu.

Svi oni su se netom prije toga preselili u novi dom u Južnoj Karolini te su odmah krenuli i u potragu za dadiljom koja bi se brinula o njihovom sinu Finu. Na kraju su angažirali mladu ženu koja se zove Aleksis Kan, koja se odmah javila na njihov oglas, i u početku je sve bilo u najboljem redu, sve dok se njihov pas nije počeo čudno ponašati kada bi se Aleksis približavala Finu, i sve je izgledao kao da pas iz nekoga razloga želi da zaštiti maloga dječaka.

Ovaj brčni par je postao sumnjičav, pa su smislili plan, pa su u jednom trenutku uključili snimanje zvuka na svome telefonu, sakrili su telefon pod kauč, a onda su izašli iz kuće. Kada su se vratili poslušali su sve što je snimljeno, a tada su čuli kako se dadilja svo vrijeme dere na njihovoga sina Fina, te kako ga tuče i svo vrijeme psuje. Tada su shvatili da ih je njihov pas svo vrijeme pokušavao da upozori na opasnu ženu koju imaju u kući.

Odmah su pozvali policiju, a dadilja je brzo priznala da se nije ponašala kako treba, Dobila je i manju zatvorski kaznu, te je upisana u registar zlostavljača djece, tako da joj je za sva vremena zabranjeno da se bavi bilo kakvim poslovima u koje su uključena djeca.