Par nudi 2000 funti da im se ispuni samo jedna svadbena želja: Niko još nije pristao da to uradi za njih, a kada vidite o čemu se radi, nećete povjerovati- Veoma BIZARNO

0
56

Svakakvih ljudi ima pod kapom nebeskom i nevjerovatno je koliko samo bizarnih osoba sa bizarnim načinima života ima na ovoj planeti.

Ništa čudno s obzirom da su se moralni i etički normativi potpuno promijenili pa što je nekada bilo nepojmljivo, danas, i svakoga novoga dana postaje sve više društveno prihvatljivo i normalno.

Neke stvari na koje smo se nekada zgražali danas su prihvatljive, a vjerovatno da ono što je danas totalno čudno će koliko već sutra biti nešto što se dešava svakodnevno.

Tako je jedan par, pred samo svoje vjenčanje odlučilo da učini jedan prilično čudan zahtjev, da bi uradili nešto krajnje bizarno.

Pokazalo se da je čak i za današnje vrijeme njihov zahtjev previše čudan, jer svi kojima se ovaj par obratio su odbili njihov zahtjev.

Ovaj par se vjerio još 2016. godine, i dugo su raspravljali šta sve žele za svoje vjenčanje. Pa je tako pao dogovorili da osim što će imati nekoga ko će snimati njihovo vjenčanje, žele i nekoga ko bi snimao njihovu prvu bračnu noć.

Od tada taj par traži nekoga ko će da uradi taj posao njihovog seksa u prvoj bračnoj noći, ali bez uspjeha. Čak su i ponudili 2000 funti onome ko se odluči da prihvati taj posao, ali interesenata još nema, pa nema Dali su i anonimni oglas na internetu, ali ipak, i dalje je sve bez uspjeha. Pokušavaju na svaki način da prošire potragu jer je ostalo jako malo vremena do vjenčanja.

Par je jasno dao do znanja da je snimak samo za njihove oči, a snimatelj bi imao posla samo oko dva sata, ili barem oni planiraju toliko.

Pomalo je i čudno da su ti krajevi baš puni čistunaca, i da baš ne postoji niti jedan zaineresirani čovjek ili žena koji bi na ovaj način zaradili jako dobre novce za nikakav posao.