Pao je dogovor o alimentaciji i starateljstvu, VELIKA ISPOVEST GAGIĆEVE O ODNOSU S LAZIĆEM: Evo koliko para Darko mora da daje za sina – SVI OSTALI U ŠOKU!

0

Javnosti je poznato da je Marina Gagić bivša zaručnica pevača Darka Lazića sa kojim ima i sina i koja ga je tužila jer ne izvršava dužnosti koje mu je zakon naredio. On se 10.12.2021. godine trebao pojaviti na sudu u Rumi kako bi se rešili određena pitanja povodom alimentacije i starateljstva, ali se Darko opet nije pojavio, prenose mediji.

Bez obzira što on nije bio tu, oni su se nekako uspeli da usaglase oko celokupne situacije, dogovoriti oko visine alimentacije, kao i viđenja deteta. Kako saznajemo Marina je za talegraf dala izjavu da je ovo treće ročište na kome se on nije pojavio, te da je to nije iznenadilo. Kako saznajemo, dogovo je takav da on viđa dete dva puta sedmično, po zahtevu i da plaća alimentaciju u visini od 50.000 dinara mesečno. Svi jako dobro znamo da je on prvo bio odredio 25 hiljada pa 30 hiljada ali izgleda da Marina nije odustala od cifre koju je želela i koju je kako vidimo na kraju dobila. Kaže da se planira seliti iz Boegrada sa detetom i da nađe sebi posao.