PAMTIT ĆU TO CIJELI ŽIVOT- SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ MI JE LUPIO TAKVU ŠAMARČINU- Zorica Marković otkrila sve detalje nemilog događaja (FOTO)

0

Nekada veoma popularna pjevačica narodne muzike Zorica Marković je u jednoj TV emisiji ispričala kako ju je jedne prilike Snežana Đurišić bila prijavila policiji i kako ju je nazvala “najvećim prikrivenim đavolom na estradi”, da bi otkrila kako je nedavno u njenu kafanu došao i Snežanin sin Marko, a onda se prisjetila i jednoga događaja kako joj je Snežanin sin opalio šamar, još dok je bio dijete:

“Snežanin sin Marko je bio nedavno kod mene u kafani, svratio uvečer sa jednim drugom na piće i na muziku. Odmah sam mu prišla i ponudila da ga častim pićem, ali nije htio. Dečko pije samo gazirani sok. Ja njega mnogo volim i dugo ga znam. Sjećam se nekih turneja i koncerata u Sava centru kada ga je Sneška dovodila. Imao je možda neke četiri godine kada je u garderobi htio da mi uzme neku šminku da se igra, a ja mu nisam dala. Tada mi je tako zveknuo šamarčinu da ću to pamtiti cijeli život. Ja sam se folirala da plačem, a on mi se smijao, kasnije mu je bilo žao što me je udario. A Snežana je odmah rekla: ‘Marko šta to radiš teta Zorici!’ Posle se i ona smijala”

Dalje je u svojoj priči Zorica o Marku rekla i ove stvari: “Marka znam kao fino dijete, nikada kod mene nije dolazio pijan. Lijepo mi sada izgleda, normalno kao i uvijek. Poštuje me kao i ja njega. Nikada mi nije tražio ni pare na zajam. Ja se sa Snežanom ne viđam, nismo se mi nikada družile. Sretale smo se samo po emisijama i ništa više od toga”, dodala je Zorica.