PALMA OBRUKAO DAČIĆA PRED CELOM JAVNOŠĆU: Skupština mu se u lice SMEJE, Ivica se za glavu HVATA: Šta to pričaš, ČOVEČE?! (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

PALMA OBRUKAO DAČIĆA PRED CELOM JAVNOŠĆU: Skupština mu se u lice SMEJE, Ivica se za glavu HVATA: Šta to pričaš, ČOVEČE?! (VIDEO)

Pored predsjednika Aleksandra Vučića i predsjednice vlade Ane Brnabić, najpoznatiji političar u Srbiji je Ivica Dačić koji je bio ministar vanjskih poslova u prošlom sazivu vlade i koji je svoj posao radio odlično a u privatnom životu je pravi veseljak koji je znao, kada bi bio gost u nekoj emisiji i uzeti mikrofon u ruke i zapjevati.

Dačić je poznat i kao jako iskren čovjek koji svima u lice kaže svoje mišljenje svidjelo se ono njima ili ne. On ima jako veliki broj prijatelja na političkoj sceni u Srbiji a jedan od njih je i Dragan Marković Palma. Prije nekoliko dana je Vučić obznanio da će novi premijer vlade ponovo biti Ana Brnabić a u novom sazivu je Ivica Dačić postavljen za šefa parlamenta i tom prigodom je i Marković koji je poslanik u novom sazivu odlučio da zatraži riječ i kaže poneku o svom prijatelju i kolegi Ivici.

On je imao dobru namjeru   i želio je da pohvali Dačićaa ali je malo pretjerao i cijelo vrijeme njegovog govora se Dačić hvatao za glavu dok su se ostali poslanici valjali od smijeha. Palma je na vrlo osebujan način opisao kako je upoznao Dačića i kako zna da je on skroman čovjek kao i cijela njegova porodica.

Dodao je kako su Dačića morali da tjeraju da ode da kupi sebi novo odijelo jer je imao samo dva i to ona koja uglavnom nose električari da bi mogli da stavljau alat u džep. Pričao je i o zajedničkom ljetovanju odnosno kako je on Dačića vodio na more u Grčku i kako su jeli giros sa drugim turistima i kako je Dačić pravi primjer savršenog domaćina te se zahvalio Vučiću što je Dačića postavio na mjesto šefa parlamenta.

Oglasi – Advertisement
Popularno