“Pa svaki dan se svađamo, ali…” Lepa Brena konačno odlučila progovoriti o odnosu sa Bobom: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE JAVNO OTKRITI…(FOTO)

0

Svako od nas zamišlja da živi neki poseban život, ali moramo da vas razočaramo, Boba i ja smo sasvim normalan bračni par, i ponašamo se kao što se i svaka žena ponaša sa svojim suprugom i obratno, počela je Lepa Brena sa svojom pričom i dodala nešto više o svom odnosu sa Bobom nego li je do sada pričala. Više od tri decenije su skupa i sasvim je očekivati da su za sve te godine imali određene svađe, ali oni nisu nikada pričali o tome, u tome jeste razlika.

Jednom je Brena rekla, da je sasvim normalno da ponekad on želi nešto što ona hoće i da dođe do svađe i sukoba mišljenja, najbitije je samo da uvek jedno ume da spusti loptu i da bude hladna glave. Posvađati se može svako ali koliko vam treba da se smirtie, to je znak koliko se zapravo volite. Ona kaže: “Da, jako se često posvađamo, zakačimo ali to traje samo nekoliko minuta, nikada previše, jer ne možemo tako da živimo, moramo da rešimo stvari i da se zagrlimo”.