PA KO NA OVO SUZU NE BI PUSTIO- Procurilo zašto Duško nije bio na rođendanu svojih kćerki Atine i Nike!- PITANJE JE DA LI ĆE SE VIŠE IKADA VRATITI KOD SVOJE DJECE (FOTO)

0

Mnogi su se pitali gdje je to Duško Tošić posljednjih nekoliko sedmica, jer mu se nakon Jelenine objave o njihovom razvodu izgubio svaki trag, te nije bio ni uz svoje kćerka na njihov rođendan. U međuvremenu se saznalo da je razvod stavljen po strani, ali ni nakon toga se fudbaler nije oglašavao, da bi se nakon toga konačno saznalo gdje je on. Iako nije baš aktivan na društvenim mrežama, ipak je ovih dana objavio snimak iz Turske, sa stadiona Šenol Guneš u Trabzonu, gdje je pratio utakmicu. Po završetku igračke karijere Tošić je ostao u sportu koji ga je proslavio i sada jednako uspješno radi kao fudbalski menadžer.

Podsjećanja radi, prošle sedmice Jelena Karleuša obilježila je 13. i 14. rođendan svojim mezimicama Niki i Atini, a odluka Duška Tošića bila je da slavlje preskoči. Jelena je svoje kćerke tim povodom odvela u inostranstvo, tačnije u Beč a tu zu one zajedno uživale u ambijentu i specijalitetima jednog ekskluzivnog restorana, ali su svi, a posebno njene nasljednice primijetili da neko ipak fali. Pored svog tog glamura i sigurno divnih poklona koje su dobile slavljenicama je na dan rođendana, ipak falio otac.

I mada mu je bilo jasno da će reakcija njegovih kćerki da bude ovakva Duško ipak nije bio odustao od svoje odluka da na taj dan bude na drugom mjestu. Kada je Jelena bila objavila fotografije sa rođendanskog događaja, mnogi su zaključili da je Duškov potez bio jedina ispravna stvar, jer se od Jelene još uvijek nije zvanično rastao, a i da li će, još se ne zna.