PA KAKO JE MOGLA OVO DA URADI- FUJ, LICEMJERNO- Cijeli svijet PROZIVA Megan Markl jer je uradila OVO- Iznervirala sve jednim potezom i ponovo se našla na meti KRITIKA! (FOTO)

0

I dalje je u Velikoj Britaniji, ali i u velikom dijelu svijeta vijest broj jedan smrt britanske kraljice Elizabete, kao i sve ono što se ovih dana dešava oko nje, i njene skore sahrane. Mediji već nekoliko dana pišu sve poznate i nepoznate stvari o pokojnoj kraljici, kao i o drugim članovima kraljevske porodice, pa je tako veoma često u medijima tema i Megan Markl, supruga princa Harija, koja u Britaniji baš i nije tako omiljena nakon što su ona i Hari odlučili da odustanu od dužnosti koje su imali u kraljevskoj porodici, te da se presele u Ameriku. Tako je konačno i kovčeg sa tijelom Elizabete II stigao u Bakingemsku palaču, a svi su primijetili i mnogima se svidio modni dodatak kojeg je nosila vojvotkinja Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, kraljičinog unuka.

Ona je to bila uradila da bi na poseban način odala počast kraljici, te ju je javnost podržala u tome, jer vjeruju u njen iskren odnos prema kraljici. I Megan Markl je također bila tu, te je i ona pokušala na sličan način da oda počast kraljici, ali se ipak ona našla na meti kritika. Megan je, naime, naišla na mnoge osude na društvenim mrežama, što baš sada nosi minđuše u čast preminule kraljice, sa kojom se nije slagala dok je ova bila živa:

” Fuj, licemjerno.”- ” Volim kako joj je skroz ”ok” da se pojavi na žalosti zbog promocije, nakon što je više nego jednom odbila kraljičin poziv da ostane u Balmoralu.”- ” Za ovaj detalj (minđuše) niko ne bi ni znao da se ona nije postarala da svi znamo” – samo su neki od komentara u kojima osuđuju vojvotkinju.