Oženio pet žena i dobio 24 djece: Kada zavirite u njihovu kuću onda to postaje druga priča (Video)…

0
58
Oženio pet žena i dobio 24 djece: Kada zavirite u njihovu kuću onda to postaje druga priča (Video)...
Oženio pet žena i dobio 24 djece: Kada zavirite u njihovu kuću onda to postaje druga priča (Video)...

Ova priča će vam pokazati nešto što sigurno do sada niste vidjeli. Porodica je kontraverzna da su takvo isto mišljenje imale druge poligamne porodice. Crkveni poglavar koji se zove Brady je čovjek koji ima čak pet žena a s njima dijeli čak 24 djece.

Cijela ova porodica ima 30 članova a žive u dvije kuće koje su smještene odma jedna pored druge. To podrazumjeva da svaka od tih žena ima svoj mir i prostor za sebe i svoju djecu.

Ljudi su bili prilično zainteresovani kada su saznali kakva je to zapravo porodica pa su mediji odlučili da malo detaljnije istraže njihov život. Tako su otvorili vrata od svoje kuće a kamera ih je detaljno snimala.

Žene od njega se zovu Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie, Rhonda a svake noći je kod druge žene. To bi značilo da svaka od njih spava sa svojim mužem svake pete noći.

Posebne prilike su kada neka od njih ima rođendan ili godišnjicu pa se tada otkazuju svi planovi i provodi vrijeme sa tom ženom. Životni stil po kojem se oni pokazuju je slobodnog razuma a isto kao i korištenje alkohola.

Ovo je čudno za mnoge poligamne porodice a za uobičajne porodice je ovo već druga priča. Porodica Williams je sebe opisala kao da su outsideri svoje zajednice.

Brady je izjavio kako to nije nikako komplikovano i da svako zna svoje mjesto i da je takav život za njih jednostav. Još je dodao kako se oni svi vole između se a pogledajte video ispod pa ćete vidjeti primjer njihovog života.

Izgleda da nijedna njegova žena niti djeca nisu ljubomorni a čak se čini i da se iskreno vole.Voli sve svoje žene bezuvjetno a nikada ne bi ostavio niti jednu od njih kao ni svoju djecu. Ovaj slučaj su mediji nazvali kao “Moderna poligamna porodice”. Da li bi vi mogli da živite ovakav život?

Pogledajte video: