OŽENIO LUTKU, A SAD TUGUJE: “Sa suprugom ne mogu dočekati ni Božić – Očajan sam, pomozite mi…” Fanovi u suzama, šalju poruke podrške

0

Poznati bodybuilder i glumac Yuri Tolochke je, pored svoje dosta uspješne karijere, također postao poznat po tome što je – oženio lutku.

On na društvenim mrežama redovno objavljuje njihove zajedničke fotografije, na kojima se može vidjeti kako on sa svojom plastičnom izabranicom spava u krevetu, sunča se, vježba, ruča i slično.

Sada je naveo kako proživljava izuzetno tešk dane. Naime, njegova se supruga, svega par dana prije Božića povrijedila. Ovo je trebao da bude njihov prvi zajednički Božić, koji bi oni proveli skupa, ali sada je poznati glumac zabrinut da postoji velika šansa da se neki dijelovi sa njenog “tijela” neće moći popraviti do Božića. Njegovi mnogobrojni fanovi na društvenim mrežama su poslali poruke saosjećanja, podrške i svi se nadaju da će sa njegovom ženom biti sve u redu.

Inače, Yuri je svoju Margo zaprosio prošle godine, a njihovo vjenčanje koje je bilo planirano u martu su odgodili zbog pandemije koronavirus. U “vezi” su već više od godinu dana, tačnije otkad ju je on u kafiću spasio od jednog drugog muškarca, za kojeg je tada rekao da nema čestite namjere.

Na društvenim mrežama on veoma često objavljuje njihove zajedničke fotografije, što izaziva veliku podijeljenost na društvenim mrežama. I dok njegovi fanovi stoje na njegovoj strani, drugi pak smatraju da je ovo sve bolesno. Neki psiholozi su ovo prokomentarisali kao pokušaj bijega od realnosti. Ali, ako je Yuriju dobro u životu i ako je on sretan – ko smo mi da bilo šta kažemo.

Za kraj želimo Margo brz oporavak i da uskoro održe planirano vjenčanje.