Oženio je LUTKU, a onda ju je prevario i to sa drugim PREDMETOM: “MORAO SAM ONA MENE NEĆE DA…” Fanovi u suzama (FOTO)

0

Više puta smo pisali već o slučaju čuvenog bodibildera Jurija Toločka iz Kazahstana koji je na društvenim mrežama postoa prava pravcata senzacija kada se čulo da je oženio plastičnu lutku.

Na tu objavu je stekao ogroman broj pratioca i sigurno zarađuje ogromne svote novca tako što objavljuje slike i klipove iz svog zajedničkog života s njom.

Kazao je da je tu svoju “ženu” našao u jednom noćnom klubu i odmah se u nju zaljubio. Odnio ju je potom kući i prema njoj se onda ponašao kao da je ona pravo živo biće. Koliko njegova fantazija ide daleko dokazuje i činjenica da su u martu prošle godine planirali ogromnu svadbu, u čemu ih je omela pandemija koronavirusa. Poslije dva odgađaja, on je ipak uspio da se oženi u novembru prošle godine.

On je na svom profilu nakon vjenčanja napisao da je postao jako ljubomoran obzirom da je uočio da ogroman broj muškaraca želi njegovu ženu, te je rekao da zbog toga mora posjećivati bračnog savjetnika. Na kraju je odlučio što manje suprugu da pokazuje u javnosti, a njoj je zabranjeno da “koristi” društvene mreže bez njegovog znanja.

Prošli mjesec je napisao kako se njegova žena pokvarila, tj. da je “bolesna” i da treba na popravku, ali da dio koji je pokvaren nije baš lako nabaviti.

Na kraju je svoju suprugu ostavio u radionici na popravci, a kako nije mogao da dočeka da mu dragu donesu kući, on ju je teška srca prevario. Počinio je akt preljube sa drugim predmetom u kući, ali nije htio da opisuje svoju ljubavnicu. Opravdanje mu je bila usamljenost jer ne može da zamisli noći u krevetu bez svoje Margo. Šta vi mislite o svemu ovome?

Mi se nadamo da će mu supruga nekako oprostiti ovu prevaru na kraju.