Oženio je čak pet žena, sa svima njima živi u istoj kući i rodile su mu 24. djece: Ali kada uđete u njihov dom, to je sasvim druga priča (VIDEO/FOTO)

0

U ovome članku ćete vidjeti nešto što većina vas nije nikada ni vidjela niti čula, a radi se o crkvenom poglavaru koji se zove Brady i koji ima čak pet žena sa kojima živi zajedno u jednoj kući i sa njih pet on ima čak 24 djece i tako žive u poligamiji već godinama, bez ikakvih problema. Cijela porodica dakle ima 30 članova i svi žive u dvije kuće koje su smještene jedna pored druge, tako da se to smatra za jednu kuću, a svaka od njegovih žena ima prostor gdje mogu naći mir za sebe i za svoju djecu.

Kada se saznalo da postoji ovakva porodica mediji su se automatski zainteresovali za njih, pa su odlučili da malo detaljnije prouče njihov život i saznaju više o njima, a oni svi nisu imali bilo kakav problem sa time, već vrlo rado ljudima iz medija otvorili vrata svoga doma, tako da ih je kamera pratila na svakome njihovom koraku.Imena njegovih žena su: Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhonda, a svake noći Brady spava kod druge žene. To znači da svaka od njih spava sa svojim mužem svake pete noći.

Kada je nekoj od njih rođendan ili kada je godišnjica veze, tada se raspored stavlja u stranu i Brady provodi taj dana sa ženom kojoj je rođendan ili neko drugo slavlje, a oni svoju vezu svi smatraju slobodom izboram, isto kao što neko izabere da pije alkohol ili ne. Naravno da je za mnoge ova vrsta veze veoma čudna, i da su za mnoge oni autsajderi, ali Brady tvrdi da ovakav život nije niti malo komplikovan i da je sve veoma jednostavno ako svako zna koji mu je zadatak i gdje mu je mjesto u kući

Na videu kojeg dijelimo sa vama oni tvrde da ne postoji zavist i ljubomora među ženama, a ni među djecom, te da se vidi, posebno kod djece da se ona međusobno vole, a i sam Bredy je rekao kako sve svoje žene voli bezuslovno i da nikada ni jednu ne bi ostavio, kao ni svoju djecu