Ovu poznatu pevačicu je muž ostavio odmah posle poroda: Nakon toga se povukla sa scene – EVO GDE JE I ŠTA DANAS RADI (FOTO)

0

Danas kada malo bolje pogledamo mnogo je stvari koje se dešavaju u ljudskim životima, smao kada je neko javna ličnost, to uspe biti medijski ispraćeno i dobije više na težini, ali sigurno se to nažalost dešava i u svakodnevnim životima ljudi. Tanja Banjanin je progovorila o svom bolu koji je osetila samo dva meseca nakon poroda.

Postati roditelj je nešto najleše što se može jednom čoveku da desi, kaže Tanja, ali kada vam se desi, d aposle poroda, prođe dva meseca a vaš voljeni suprug dođe ddo vas da kaže kako bas ostavlja jer voli neku drugu ženu, kako da reagujete. Spakovala mu je stvari u vreće i on je otišao, a ona sse godinu dana oporavlja od toga, povukla se potpuno sa scene i kako sama kaže. Onna se posle toliko vratila ponovno na scenu, a zahvljajući volji koju je pronašla u sebi, ali kako kaže sve to zbog podrške jako bliskih ljudi bez koje ne bi mogla da sama da se izdigne, ali ada su je osvestili da ima svoje blago svoje dete da mora raditi ustala je odmah.