Ovo su sigurni znakovi da vaši pokojni žele da stupe u kontakt sa vama: Neki se dešavaju već na sahrani- Mnogi se kunu u ovo

0

Ovo je vrlo intrigantna tema koja je mnogima čak i vrlo tužna, a posebno za one pojedince koji su nedavno izgubili neku voljenu osobu, bez obzira radi li se o bliskom rođaku, prijatelju ili roditelju (djetetu) i koji bi sigurno željeli da mogu opet barem samo kratko razgovarati s tom osobom.


Da li vam je to ikad prošlo kroz glavu, a za mnoge smo sigurni, da možda postoje neki znakovi koji upravo na to ukazuju. Neki stručnjaci vjeruju kako postoje neki specifični znakovi koji jasno upućuju na to da vaš dragi preminuli ustvari nastoji stupiti u kontakt s vama.


Možda je to miris cigarete koju je pokojnik pušio ili ako iznenada neočekivano i neobjašnjivo nanjušite parfem koji je pokojnik oduvijek koristio, to mogu biti neki jasni indikatori da pokojnik pokušava uspostaviti kontakt s vama. Vjerovatno ste također znali i često sanjati nekog pokojnika i tada niste sigurni je li to bio san ili se stvarno dogodilo.

Ali, nakon toga upalite jednu svijeću za tu osobu ili posjetite njegov grob. Jeste li ikada imali nekih vrlo čudnih i neobjašnjivih misli za koje ustvari niste sigurni da mogu biti uopšte vaše? Prema riječima stručnjaka, to je način na koji pokojnik zapravo pokušava nešto reći.