OVO su pesme koje su nađe zvezde odbile, a postale su veliki hitovi: Čekajte dok vidite koju je pesmu ODBILA KARLEUŠA! (FOTO)

0

Kada su u pitanju pevači i pevačice sa domaće estrade, svi jako dobro namo da im je jako bitno da ubodu, kako se to kaže u narodu “dobru pesmu”. Postoje neki hitovi koje su neki pevači odbili pa su prodati nekim drugim i postali su veliki hitovi. Pesma pozitivna koju je otpevala Nataša Bekvalac je namenjena bila zapravo za pevačicu Jelenu Karleušu ali je ona odbila, i kako možemo da vidimo ostala je bez jednog velikog hita.

Zatim Severina je zajedno sa Ministarkama pevala veliki hti po imenu Uno momento koji je prvobitno bio ponuđen kako smo saznali pevačici Milici Pavlović, ali ona tu nije videla potencijala i verujemo da se posle pokajala. Cecinim životom je bila inspirisana pesma koju je na kraju pevala Romana, a u pitanju je pesma po menu Duga. Potom Emina Jahović koji je odmah odbila pesmu “dobro da nije neko većo zlo” koju je posle pevao Lexigton bend i napravio je opštu pometnju. Postoje još brojni hitovi koji su nastali na način da ih je neko pre odbio.