OVO SU DOMAĆE PEVAČICE PRE SILIKONA: Ovo je Jelena Karleuša, ali samo čekajte da vidite CECU I DARU BUBAMARU – OVO JE HIT ŽIVOTA! (FOTO)

0

Danas pišemo o korekcijama na izgledu, a kada to spomenemo moramo da kažemo da danas ljudi nikada nisu komentarisali one pevačice koje su svoj izgled uredile neprimetno, koje su sve uradile u nekim granicama normale, naravno da kada u nečemu počnete preterivati, skrećete veliku pažnju na sebe.

Neda Ukraden, Lepa Brena i neke druge starije pevačice su bile na meti komentarisanja širokih narodnih masa, jer kako kažu, bez obzira koliko se zatezale i utezale, svi vide da su starije i to im nikako ne priliči. Danas mi nećemo o njima, nego o nešto mlađim zvezdama koje su se preoblikovale za sve ove godine. U tekstu možete da vidite i sami kako su to neke pevačice izgledale kada su počinjale svoje karijere, bez silikona, bez korekcija. Mnoge od njih nisu mogle sebi pre popularnosti priuštiti korekcije, jer su bile u slaboj materijalnoj situaciji. Samo su retke uspele da urede pre nego su došle do javne scene, jer su bile u mogućnosti.