Ovo su Cecini roditelji- NJENA MAJKA JE BILA PRAVI STRAH I TREPET ZA PJEVAČICU I NJENU SESTRU- Ovo joj nikada nije oprostila (FOTO)

0

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, rođena Veličković često je isticala da su je roditelji – majka Mira i otac Slobodan oduvijek podržavali i bili joj veliki oslonac u životu. Ipak, oni su daleko od interesa javnosti po sopstvenom izboru. Zadnji puta su viđeni u javnosti na Veljkovom vjenčanju, a tada su se starali da na svadbi budu ispoštovani sv srpski običaji:

I mada je uživala u ljubavi svoje majke. priznaje da je njena majka imala veoma stroga načela kod vaspitavanja nje i njene sestre Lidije:” Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za djevojke, a šta je za dječake. Sjećam se, ljeto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uvečer iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovdje. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – evocirala je jednom uspomene Ceca.

Inače, Ceca je jednom prilikom otkrila šta su joj roditelji najviše zamjerali: ” Željela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Vjerovali ili ne, sav moj uspjeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet”