Ovo se ne uči ni u seljačkim školama: Dara Bubamara se uroljala za sve pare i pokazala svoj nivo o kojem stalno priča (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Ovo se ne uči ni u seljačkim školama: Dara Bubamara se uroljala za sve pare i pokazala svoj nivo o kojem stalno priča (FOTO)

Ovih se dana popularna pjevačica Dara Bubamara obrukala u više navrata i to za sve pare, a prije svega se izblamirala sa svojom izjavom kako njen sin pohađa privatnu školu i ne ide u neku državnu, seljačku školu koju je ona svojevremeno jedva završila i to vanredno. Sada je otkriveno i da je dok je davala tu izjavu Dara bila pijana kao majka

Dara je čim je došla na snimanje novogodišnjeg programa u DM studiju odmah otišla u studio i snimila svoj dio, da bi nakon sjela za sto sa nekim svojim kolegama i odmah udarila po viskiju. Odmah iza prve čaše je došla druga, pa zatim treća, pa se Dari razvezao jezik i počela je da priča gluposti,. što noj nikada nije bilo strano. Dala je dvije tri izjave za televiziju, a onda na sav glas zakukala: ”Moram da piškim, ne mogu više da izdržim! Pila sam, a ja ne pijem inače”

Nakon pola sata Dara se vratila za stol i nastavila da lupeta, a na pitanja o svome sinu Kosti Dara je rekla ovo i to samo da bi se napravila važna:

”Moj sin nikada nije imao neprijatnosti, ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!”- a kada su mediji objavili ovu njenu izjavu, Dara je pokušala sve to da demantuje, međutim kada su joj pokazali snimku pravdala se sa time da je bila pripita, pa je izjavila ovo:

”To, seljačka škola – bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam kupovinu novog automobila, pa sam popila nekoliko čaša viskija”. 

Jedino pohvalno u ovome slučaju je to da je Dara nakon svega, kada se sve završilo zamolila kolegu da je odbaci kući, a nije ona sama sjela za volan.

Oglasi – Advertisement