OVO NIKO NIJE ZNAO- PRIJE DUŠKA JELENA JE ŽELJELA SAMO JEDNOG MUŠKARCA ODVUĆI U KREVET, LUDJELA JE ZA NJIM- Svi Ga Znate, Bio Je Veoma Popularan, Ali NIJE HTIO NI DA ČUJE ZA JELENU (FOTO)

0

Zna se da je Jelena Karleuša većinu svoje karijere gradila na skandalima i na aferama, a zbog toga je i njen ljubavni život bio uvijek zanimljiv javnosti. Zbog svega toga njen brak sa Duškom Tošićem, po svemu sudeći ne stoji baš najbolje. Ipak, malo ko zna da je prije Duška Jelena željela samo jednoga muškarca, te je bila ludo zaljubljena u pjevača Željka Šašića

To je bilo na početku Jelenine karijere, a Željko je tada bio velika zvijezda, i nije uopšte želio da bude sa Jelenom, jer je bila i suviše mlada, a Jelena je to jednom opisala ovako: ” Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dijete ga nije interesovalo. E, tu sam doživjela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti”

U nastavku je Jelena otkrila i ove stvari koje je napravila Šašiću: ” On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se djevojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sjećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije htio da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: “Ja ću biti veća zvijezda od tebe!”