Ovo niko nije očekivao od Ane Bekute. Napušta Zvezde Granda i to iz banalnog razloga (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Ovo niko nije očekivao od Ane Bekute. Napušta Zvezde Granda i to iz banalnog razloga (FOTO)

Kako prenose srbijanski mediji, a informacije su došle od izvora iz Grand produkcije, izgleda da su moguće neke promjene unutar Zvezda Granda koje baš niko nije očekivao, te se sve više priča kako bi Ana Bekuta mogla da napusti mjesto članice žirija i jedne od mentora, a i sama Ana je u jednoj svojoj izjavi rekla:

“Ja svakako imam jednu od najbitnijih uloga u showu, i to ljudi iza kamera znaju. Međutim ja njima sama dopuštam da me eliminišu. Ako sam im već toliko dosadila mogli su mi jednostavno reći “završila si svoju priču ovdje” i to je to. Zaista nemam ništa protiv toga, i znam da se ne bi iznenadila kada se to jednog dana i dogodi.” 

Dodala je i da joj mnogi zamjeraju da se ne trudi previše oko svojih kandidata kojima je mentor, a na to je Ana rekla:. “Znam da se trudim da dam svoj maksimum, čak i kada se dovodi u pitanje sadašnja koncepcija emisije, odnosno ovakav način takmičenja Zvezda Granda. Ova situacije kada smo mi mentori kandidatima je jako interesantna. Oni jednostavno moraju početi upijati sve one savjete koje im mi kao iskusni pjevači prenesemo, međutim samo najbolji upiju veliki broj savjeta.” 

Dodala je da je njeno da prenese svoje znanje takmičarima najbolje što može, a dosadašnje emisije su pokazale da su njeni kandidati bili velika i jaka konkurencija svim ostalim takmičarima, a vidljivo je da veliki broj kandidata i u ovoj sezoni bira nju za mentora što dovoljno govori o njenoj kvaliteti i njenome radu sa kandidatima, te da nekim kritikama zaista nema mjesta i nemaju veze sa istinom

 

 

Oglasi – Advertisement