OVO NIKO NE ZNA- Ovako izgleda brat Seke Aleksić za kojeg je veoma vezana- HAPSILI GA ZBOG OVIH KRIMINALNIH RADNJI (FOTO)

0

Za poznatu folk pjevačicu Seku Aleksić se zna da je jedna od popularnijih pjevačica u Srbiji, ali i šire. Ona se u posljednje vrijeme malo više povukla sa muzičke scene, te se posvetila svojoj porodici, ali i svome novom poslu, jer je već neko vrijeme voditeljica u popularnoj kulinarskoj emisiji.

Pjevačica nikada nije krila da joj je oko djece mnogo pomagala njena majka, a njen brat je uvijek bio na rođendanima njenih sinova. Sekin brat Nedžad je očito omiljeni ujak, jer se on svo vrijeme rođendana malog Jakova igrao sa svojim sestrićima i sa njihovim drugarima

Inače, za mnoge je manje poznato da je Nedžad prije dvije godine bio priveden u policiju zbog sumnje da je iznudio novac od vlasnika jedne radnje u Novom pazaru, od koga je tražio da mu isplati 2.000 eura. Po nalogu glavnog tužioca, njemu je tada bio određen pritvor u trajanju od 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu bio doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi. Nakon toga nije poznato da li je Nedžad bio i procesuiran.