Ovo nikada ne biste povezali sa Kovidom- NOVI SIMPTOM KORONE (FOTO)

0

Uskoro će dvije godine kako pandemija korona virusa vlada svijetom, a sve je krenulo iz kineskog grada Wuhana, te pandemija od tada ne miruje i pravi velike probleme na cijeloj planeti sa velikim brojem zaraženih osoba i nažalost sve većim brojem oboljelih i preminulih osoba.

Za ove dvije godine ljudi su se upoznali sa mnogim simptomima koji mogu da ukazuju na zarazu, a sada stručnjaci upozoravaju na neke nove simptome koji dolaze sa mutiranim sojevima virusa. u samome početku pandemije simptomi koji su bili najčešći je bio kašalj i groznica te povišena temperatura kao i otežano disanje.

Jedan od češćih simptoma posebno kod mlađe populacije je bio i gubitak čula okusa i mirisa a u nekim slučajevima su se pojavljivali i problemi sa proljevom, a sada stručnjaci ukazuju na to da jedan od simptoma može da bude i problem sa sluhom Kako se saznaje, skoro oko 10% oboljelih se u posljednje vrijeme žali i na probleme sa sluhom, a to je pokazalo istraživanje koje je sprovedeno u Americi u Nacionalnom centru za biotehnološke informacije. Upozorenje je da ovi simptomi mogu trajati dugo i da mogu da utiču na neke neurološke stvari i više nego se to mislilo do sada

 

 

 

Share this: