OVO NIKAD NIKO NIJE PRIMETIO: Neobičan detalj na Jeleninoj venčanici – Vidite li vi o čemu se radi – OVO JOJ NIJE TREBALO, SVI SADA OPLELI PO NJOJ (FOTO)

0

Javnosti je poznato da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić uzeli 2008. godine a kako znamo detalji sa tog velikog slavlja nisu bili nikada dostupni javnosti i tako je ostalo do dana današnjeg. Sve se to desilo kako vidmo pre 13 godina, oni su za svojih 13 godina braka prošli dosta toga, ali njihova ljubav je stvarna, istinska, jer su svaki put ustajali jači, kada su svi mislili da će jendo od njih otići i predati papire za razvod. Spekulisalo se da se to dešavalo, št su možda samo spekulacije, jer kako vidimo oni su i dan danas u velikoj ljubavi i razvod se nikada nije desio.

Međutim, niko nikad nije primetio neobičan detalj na Jeleninoj venčanici, a sada su neke stranice objavile sliku koju možete da vidite ispod ovog teksta i napisali su kako je Duško oženio Jelenu jer je u drugom stanju, a mnoge žene su pohvalile njen izgled, s obzirom da je u drugom stanju.