OVO JE VANBRAČNI SIN HARIJA VAREŠANOVIĆA, SVI KAŽU DA JE ISTI OTAC: Pogledajte Kako Izgleda- PRAVI FRAJER (FOTO)

0

Kada je u pitanju naša estrada , bništa nije neobično da neki pjevači i pjevačice imaju vanbračnu djecu , koju su napravili na samim počecima svojih karijera , ili su ih napravili kada su već bili u braku , pa je na neki način to mogla da bude velika nevolja za sve njih.

 

Neki od njih su svoju djecu odmah priznali , bez obzira na posljedice koje je nosilo na to priznanje , a neki se baš i nisu ponašali onako kako to rade pravi muškarci , već su se dobro osramotili. Pjevač Hari Varešanović je dugo u braku sa suprugom Aidom , sa kojom ima dvoje djece sina Damir i kćerku Nađu , a osim njih Hari je dobio i vanbračnog sina.

Naime , njegova tadašnja ljubavnica Maja je Hariju rodila sina Maka početkom devedesetih , a pričalo se da pjevač i ne zna za tog svog sina što nije bila istina. Makova majka je otkrila da je Hari od prvog dana znao za njenu trudnoću , te da ju je posjećivao i obilazio i da su zajedno učestvovali u njegovom odgoju i vaspitanju. Mak se prije nekoliko godina oženio , a Hari je bio glavni organizator vjenčanja.