Ovo je sin pjevačice Tine Ivanović kojeg nije smjela da vidi 10 godina: Priča jako sliči na Severininu, a ovaj slučaj će vas zalediti- Momak svojim izgledom djevojke obara sa nogu (FOTO)

0

Manje je poznato da je popularna pjevačica Tina Ivanović u svojoj ranoj mladosti bila udata i da iz tog braka koji je trajao veoma kratko ima sina Danijela Jankovića, koji danas ima 28 godina. Međutim, tada Tina nije mogla da uživa u majčinstvu , a to je potrajalo više od 10 godina jer joj bivši suprug nije dao da viđa svoje dijete, a kada se prisjetila toga perioda, Tina je ljudima iz medija ispričala ove stvari:

”Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela da bude sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primjetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli”

Danas je Tina u sretnom braku sa svojim mužem Zvezdanom, a Tina je otkrila koliko je i njen muž zaslužan i koliko joj je pomogao da uspostavi kontakt sa svojim sinom, pa je rekla i ovo:

”Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što poslije toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vrijedan dečko”