Ovo je razlog zašto vam mašina za vače skače kao “luda”: STRUČNJAK OTKRIO ONO ŠTO VAM NIJEDAN MAJSTOR NEĆE REĆI! OVO JE NEŠTO ŠTO MORATE ZNATI…

0

 

Kada je u pitanju veš mašina to je aparat koji je sastavnio dio svakog domaćinstva, ali naravno neki ljudi imaju velike probleme sa ovim uređajima. Ali, kada je u pitanju mašina za njen rad jasno je svima da ona koristi određene vibracije, ali ako se one pretvore u kretanje ili poskakivanje mašine, onda to nije u redu i znate da imate problem.

Sada je stručnjak rekao, transportni viljci svi moraju biti ukljonjeni pre neog se mašina počela koristiti. Osim toga je dodao da loše postavljanje mašine može uticati na njeno kretanje tačnije ako nije na ravnoj površini.

Također, on je dodao da nikada ne trebate da prelazite težinu koju mašina može da podnese, ukoliko mašina podnosi 7 kilograma odeće, stavite 6 jer kada se oseća natopi vodom, bit će još teža, što može da uzrokuje vibracije, a jednako je rekao da se odnosi na manje odeće nego mašina podnosi, ako u mašinu koja može da primi 7 kg stavite 3 kg, onda očekujte veliko poskakivanje, jer ona tada nema ravnotežu koju treba da priroda održava.