OVO JE PROFESORICA KOJA JE ZAVELA MALOLJETNIKA (14)! Dječak Je Policiji Otkrio SVE GNUSNE DETALJE! ŠTA MU JE RADILA, MAJKO DRAGA

0

Bivša profesorica fizičkog vaspitanja , Rošel Kresmen (33) , je osuđena na 6 godina zatvora , i tri godine uvjeta , zbog neprihvatljivog seksualnog odnosa sa maloljetnim đakom , u školi u Pensilvaniji , gdje je ova profesorica i radila.

 

Ova profesorica je đaka zapazila na početku školske godine , kada je vidjela da je on najrazvijeniji i najzgodniji od svojih vršnjaka. Iako je udata , ova profesorica je počela da osjeća veliku strast prema svome đaku , te ga je nakon jednog časa zadržala u svojoj kancelariji i ručno zadovoljila.

Dječaku se ovo svidjelo , tako da nikome nije pričao. Rošel ga je zamolila da sljedeći put zaista vode ljubav , i to u Sali na strunjači. To se na kraju i dogodilo i to čak 20 puta u narednih nekoliko mjeseci. Na kraju su Rošel i njen učenik otkriveni zahvaljujući kameri u Sali koja je u međuvremenu postavljena. Prije hapšenja profesorica je prijetila đaku da ne smije nikome ništa da kaže za njih. Na kraju je na sudu priznala , da je sedam mjeseci bila u tajnoj vezi sa svojim đakom , ali da on ništa nije kriv , jer je ona to uradila jer joj je falo intimni odnos kojeg više nije imala sa svojim mužem.