OVO JE POTRESNA ISPOVEST VIKI MILJKOVIĆ: “Živela sam kod Marine Tucaković, izgubila sam majku i oca od te bolesti, PRIMILA me sa 14 godina kao da sam njeno dete…”

0

Verujemo da je jako malo osoba koje znaju da je Viki Miljković sa svojih 14 godina došla u Beograd i da je ona zapravo prvo živela kod pokojne Marine Tucaković. Marina je njoj pomagala da gradi svoju karijeru, a sada je Viki posle nekog vremena skupila snage i hrabrosti da ispriča sve ono što je boli, kaže da ne može da prođe, da joj je Marina bila kao druga majka.

Pevačica Viki kaže da je živela kod Marine i da joj je pomogla oko svega, da je ona nju savetovala i da je to bila jedna jako dobra duša od žene o koojoj niko ništa loše nije imao da kaže niti je ona o kome loše pričala. Također, ona je rekla da joj je teško da je prošla to sve kao mlada osoba, jer joj je otav i majka umrili od te bolesti. Njoj je jako teško i žao što godine borbe ništa ne znače, što nije uspela da pobedi sve to, ali kaže da je sebi dušu olakšala i da je njoj sada mnogo lakše, da je Marina pred kraj bila slabija i da joj je sada mnogo lakše da odmara svoju dobru i umornu dušu.