OVO JE POSLJEDNJA ŽELJA ŠABANA ŠAULIĆA, PORODIČNI PRIJATELJ OTKRIO DVIJE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Srce da pukne

0

Ovog puta je Hasan Dudić otkrio koja je bila neostvarena želja Šabana Šaulića koji je prije dvije godine tragično nastradao.

– Ja sam odgajan uz mog brata, mnogo mi fali, ovaj život bez njega mi je tužan i ružan, i uopšte nije isti ali potrudiću se da živim za njega i našu djecu. Pet dana pred smrt sam se vidio sa njim i sanjao sam ga pred nesreću- istakao je Hasan Dudić.

– Mene je Šabanova smrt zatekla na jednoj romskoj svadbi u Zagrebu i svi na – svadbi su plakali zbog toga što su saznali da je poginuo. Svaka naredna pjesma je te večeri bila njegova – istakao je Mirko Kodić.

– Ove dvije godine su teške i čemerne zaista. Roditeljsku kuću u Šapcu je renovirala Ilda, dotjerala ju je u zaista divno stanje. Bilo bi lijepo da naprave i muzej. U Šapcu niko to neće da podrži, umjesto da budu sretni što su imali takvu jednu ličnost, a stalno mi je govorio: ”Eh kad će da se oženi ovaj moj sin?”, to mu je bila jedina želja, danima i noćima smo pričali i ne dočeka to – priča Hasan u emisiji “Premijera- vikend specijal”.