Ovo je posljednja objava Tijane Ajfon prije hapšenja, a komentari pratilaca su brutalni! – Kreacije Portal
Uncategorized

Ovo je posljednja objava Tijane Ajfon prije hapšenja, a komentari pratilaca su brutalni!

Tijana Ajfon, starleta i foto model učestvovala je u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“, rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci.


Tokom noći ona je sa još tri drugarice uhapšena kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine u čamcu. Naime ona je još tri djevojke vodila na žurku. Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje kao i organizovanu prostituciju, a čitav njen javni život bio je pun skandala.

Na televiziji BN emitovan je i snimak hapšenja starlete, a možete pogledati kako su Tijanu priveli sa lisicama u policijsku stanicu.
Ono što javnost ne zna je da se Maksimovićeva krila ove nedozvoljene radnje upravo iza svog legalnog biznisa, a to je frizerski salon koji je i nedavno otvorila.
Tijana je svoju posljednju objavu na Instagramu, prije hapšenja, napravila upravo u svom salonu, dakle prije pet dana je objavila sliku na kojoj sjedi ispred ogledala u salonu, a u opisu te slike je stavila samo “Patike”.


Ispod njenog komentara uslijedili su brojni komentari pratilaca koji nisu nimalo blagi, naime ovi su je osudili za njen rad, te pisali joj da je to sramora.

Oglasi – Advertisement