OVO JE NOVA DEVOJKA ŽIKE JAKŠIĆA FOTOGRAFIJE SA PRIVATNE PROSLAVE ISPLIVALE U JAVNOST, ĆERKA MU MOŽE BITI, A POJAVILA SE BEZ BRUSA (FOTO)

0

Balkansku scenu televizije definitivno je obilježio Žika Jakšić, a posebno sa svojim načinom na koji vodi emisije. Pratimo ga na malim ekranima više od 20 godina i svoj vrhunac u karijeri dostigao je sa vođenjem emisije Nikad nije kasno a možemo slobodno reći i da je postao njeno zaštitno lice. Svi se sjećamo i perioda kada je bio u Njemačkoj gdje se našao u velikim dugovima i kreditu tadašnjih 200000 maraka koje je jedva vratio.

 

U tom periodu se i oženio te dobio sina Mladena koji sada ima 21 godinu, a bez ženske podrške je bio dosta dugo. Žika iza sebe ima dva propala braka ali ni to ga nije obeshrabrilo da pokuša ponovo.

Ovog puta zaapočeo je vezu sa dosta mlađom ženom a zajedno su se pojavili i jednoj lokalnoj kafani. Ona se tada pojavila u ljetnoj haljinici koju je obukla bez brusa a haljina je bila na bretele. Kada su ih tada ugledali zaključili su da Žika izgleda kao njen otac.