OVO je njihova zadnja zajednička fotografija Duša sa Jelenom na društveinm mrežama: Evo zašto ih više ne viđamo skupa – OVO JE ODGOVOR KOJI JE SVIMA OTVORIO OČI! (FOTO)

0

Kada je u pitanju Duško Tošić, on je u javnosti poznat iz dva ugla, a prvi je njegova karijera, a on je poznati fudbaler, dok je drugi to što je on suprug poznate pevačice Jelene Karleuše. Veliki broj ljudi kaže da se o njemu ne bi toliko pisalo kao fudbaleru, da nije u braku sa popularnom Jelenom. Duško nije toliko ni aktivan kada su u pitanju društvene mreže, ali ima oko 274 posta. U poslednje vreme su svi primetili, da on objavljuje samo slike gde je sam sa ćerkama, a mnogi se pitaju a gde je Jelena?

Ostale slike koje postavlja se odnose na fudbalski teren i vreme koje provodi sa ćerkama, kako smo već napisali. Imali smo priliku da vidimo da je u 2016. godini na njegovom profilu zadnji put objavljena slika na kojoj su njih četvero skupa, kao porodica, i to je bilo jako davno.

Mi vam u nastavku donosimo sliku, ali Jelena je dosta aktivnija i kod nje ima više slika kako porodično tako i njenih gde je sama, pa tako da možete kod nje da vidite realniju sliku njihovog života.