OVO JE NEŠTO PRELEPO ZA MUŠKE OČI: Popularna Sanja Kužet pokazala svoje ZANOSNE OBLINE, ali joj je ispalo nešto…ŠOK! (VIDEO)

0

Jako poznata voditeljica Sanja Kužet je u jednom momentu postala otkriće javnosti, tako možemo reći, kada je krenula da vodi jednu jako poznatu emisiju, to jeste muzičko takmičenje Zvezde Granda. Ona svojim izgledom iz emisije u emisiju oduševljava gledaoce i fanove, ali je znala da na društvenim mrežama zapali sve pratitelje i da izazove brutalne komentare.

Danas svaka javna ličnost provodi dosta vremena na društvenim mrežama, pa tako isto i Sanja Kužet, koja objavljuje slike koje smatra da su prikladne. Tako je sada jedna kamera uspela da snimi nešto za muške oči kako smo i napisali u samom naslovu. Takozvana lutajuća kamera je zabeležila kadrove koje ćete i sami imati priliku da vidite u nastavku teksta u videu. Kada pokrenete video snimak, premotajte do 37:00 minute i nastavite da gledate, a oko 38:00 minute se jasno može da vidi kako ona preksti noge i kako kaže nešto što nije planirala nikako da kaže.