Kakva je to izuzetna koincidencija da su se Ilda Šaulić i Bojan Vučković prvi put ukrstili u djetinjstvu, uprkos velikom jazu u godinama između njih. Njihove porodice su bile blisko povezane, a Ilda je često komunicirala sa svojim budućim supružnikom, koji je slučajno bio sin pokojnog Šabana.

 

 

Nisu znali da će Ilda na kraju postati majka njegovog djeteta. U to vrijeme među nama nije bilo apsolutno nikakvih znakova tinejdžerske zaljubljenosti. Osmogodišnja razlika u godinama, s Bojanom kao starijim, bila je potpuno nepremostiva. On je otišao u Ameriku sa 20 godina, dok sam ja imao samo 12 godina. Kad je bio u tinejdžerskim godinama, ja sam još bila vrlo malo dijete. Ali, da vam kažem, nakon Bojanovog povratka sve se dramatično promijenilo, mislim, bilo je kao puna 180, znate?

 

 

Bez obzira na svu neizvjesnost, postalo nam je kristalno jasno da je ovo bila apsolutno ispravna odluka. I sada, sedam godina kasnije, Ilda ne može a da ne priča o svojoj srodnoj duši sa blistavim osmijehom, govoreći o njemu kao o svojoj pravoj drugoj polovini. Kakav trenutak! 2. septembra 2016. Ilda Šaulić i Bojan Vučković zaustavili su se na zloglasnom Crazy Stoneu. Ovaj dan je zauvijek urezan u njihova srca. A sada se pjevačica oglasila na Instagramu kako bi sa svojim pratiocima podijelila svoje emocije povodom ovog nezaboravnog dana.

 

 

Ilda je podijelila niz slika kako bi proslavila svoju godišnjicu sa svojim partnerom. I jednostavno je to napisala sa “Srećna godišnjica”. Vau, odziv je bio ogroman! Najmiliji, poznanici i kolege sa posla obasipali su ih čestitkama. Svi žele da se njihova ljubav nastavi, jaka kao što je bila prvog zajedničkog dana.

Preporučujemo