Ovo je NAJPOZNATIJI pjevač iz regije, KRADE bakšiš od svojih muzičara: KRIŠOM u jaknu sakrio – Kreacije Portal
Uncategorized

Ovo je NAJPOZNATIJI pjevač iz regije, KRADE bakšiš od svojih muzičara: KRIŠOM u jaknu sakrio

Sada veoma često na internetu možemo saznati mnogo toga o nekoj poznatoj osobi, o njihovim navikama, ponašanju (pozitivnom ili negativnom), a posebno iza scene.

Isto tako, skoro uvijek ostanemo paf kada vidimo koliko bezobrazni i krajnje licemjerni povrh toga mogu biti.
U današnjem tekstu ćemo vam donijeti jednu izuzetno ružnu priču a koja je vezana za poznatog pjevača narodne muzike Kemala Malovčića, naime on je bio uhvćen u krađi u svlačionici nakon svog nastupa.
Naime, ovo je situacija o kojoj lokalni mediji bruje već danima, a desilo se u Augsburgu, njemačkom gradu gdje je Malovčić nastupao, a tamošnja kamera lijepo je uhvatila pjevača kako iz jednog svežnja izvlači jednu novčanicu i to u vrijednosti od 50 eura i stavlja je sebi u džep.


Ali, ono zbog čega su svi tako potreseni i razočarani, pa čak i ogorčeni, je činjenica da Kemal ovdje pokazuje pravo umijeće u krađi.
Mada je rekao na kraju da se radilo o običnoj šali, ali mora se priznati da je bolji u tome od mnogih svojih kolega.
Kemal Malovčić je inače muzičar koji je u svojoj ranoj mladosti zapravo bio hodža (ironija), a nešto kasnije je zaplivao u muziku.


Karijera mu traje već 30 godina, i on iza sebe ima zaista ogroman broj hitova, tako da ovo mu nije trebalo. Kakvo je vaše mišljenje o tom njegovom postupku?

Oglasi – Advertisement