OVO JE MUŠKARAC SA PROTESTA O KOJEM PRIČAJU ŽENE U SRBIJI: Nemanja je većini poznat od ranije, evo i kako! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

OVO JE MUŠKARAC SA PROTESTA O KOJEM PRIČAJU ŽENE U SRBIJI: Nemanja je većini poznat od ranije, evo i kako! (FOTO)

Apolon sa protesta je unio nemire u ženska srca na društvenim  mrežama i gotovo da nema djevojke koja nije čežnjivo gledala njegov goli torzo i savršeno izvajano mišićavo tijelo. Na veliku radost svih pripadnica ženskog spola, pronašli smo “Apolona”. Nemanja Milenković, kako mu je pravo ime, od sinoć ne da mira korisnicima društvene mreže Tviter. Bavi se bodibildingom i to po svemu sudeći jako uspješno, pošto ga na društvenim mrežama prati više od 17 hiljada ljudi.

Podsjećamo njega je tokom protesta koji su bili na ulicama Beograda, zaustavila novinarka, a sudeći prema reakcijama i komentarima na interetu, dame iz Srbije i regiona su i više nego zahvalne. Sudeći prema fotografijama, on živi u Beogradu, a njegov Instagram nalog je prepun fotografija koje su nastale u teretani, a na nekima se može vidjeti i kako se igra sa svojim psom. Isto tako, Nemanja se već godinama, sudeći po broju medalja, uspješno bavi bodibildingom. Jedno od odličja je stekao 2016. godine, kada je na takmičenju u Aranđelovcu osvojio prvo mjesto na Open kupu.

Na njegovom instagram profilu piše kako radi kao lični trener. Što se tiče njegovog emotivnog statusa, on na svom instagram profilu jako često postavlj i fotografije svoje djevojke, koja se isto tako bavi fitnesom, zbog čega je, vjerujemo velikom broju ženske publike sada slomljeno srce. Nemanju možete da potražite na instagramu pod nazivom @dreambodymaker. Vjerujemo kako neće požaliti.

Oglasi – Advertisement